Toimistosiivous

Ota yhteyttä

Toimistosiivous Lappeenrannassa

Liiketila- ja toimistosiivous ammattitaidolla Lappeenrannan seudulla Siivous-Norpalta.

Siistissä työympäristössä työskenteleminen on paljon mieluisampaa kuin likaisessa toimistossa. On myös muistettava suorat terveydelliset vaikutukset, kuten säännöllisen siivouksen mukanaan tuoma hygienia. Puhdas työympäristö onkin suoraan yhteydessä työntekijöiden hyvinvointiin ja jaksamiseen. Samalla se viestii myös yrityksesi brändiä omille asiakkaillesi: jos yrityksessä ei pahemmin panosteta puhtauteen, jaksetaanko siellä panostaa riittävästi muihinkaan oleellisiin asioihin? Sen sijaan siisti toimisto luo pelkästään vahvoja positiivisia mielikuvia.

Kokeneet siivoojamme toteuttavat toimistosiivoukset varmalla otteella ja vain markkinoiden parhaita puhdistusaineita ja -välineitä käyttäen. Myös työmenetelmämme ovat siivousalan kärkeä. Puhdistamme toimistonne tehokkaasti ja nopeasti, laadusta kuitenkaan tinkimättä. 

Tarvittaessa olemme valmiina joustavaan työskentelyyn, esimerkiksi aikataulujen suhteen. Toteutamme siivoukset silloin, kun teille parhaiten sopii, häiritsemättä toimistonne ja työntekijöidenne normaalia päivärytmiä.

Ikkunan pesu

Katu- ja huonepöly, ilmansaasteet, rasva ja muu lika kiinnittyvät ikkunalasiin luonnollista valoa suodattaen ja pahimmassa tapauksessa vielä tiivisteitä hapertaen.

Puhtaat ja kirkkaat ikkunat sen sijaan päästävät läpi lämpöä ja valoa toimistoonne tai Iiiketilaanne huomattavasti paremmin, kuin likaisen sameat, pesemättömät ikkunat. Parhaassa tapauksessa säännöllinen ja huolellisesti tehty ikkunanpesu siis jopa pidentää ikkunoiden käyttöikää. Puhtaat ikkunat ovat muutenkin melko tärkeä lisä Iiiketilojen viihtyisyyttä ajatellen.

Me pesemme ikkunat vuosien tuomalla kokemuksella ja varmalla ammattitaidolla, työn suuruudesta ja vaativuudesta riippumatta. Ikkunanpesujen yhteydessä käytämme vain markkinoiden parhaita pesuaineita, jotka takaavat puhtaan ja kiiltävän lopputuloksen.

Luonnollisesti myös pesuaineiden ekologisuudella on meille suuri merkitys, sillä haluamme toimia luontoa kunnioittaen.

Puhelin-ikoni

Ota yhteyttä ja kysy lisää toimistosiivouksesta Lappeenrannassa ja Imatralla tai pyydä tarjousta!

Yhteystiedot