Liiketilasiivous

Ota yhteyttä

Ammattitaitoinen liiketilasiivous Lappeenrannan ja Imatran alueella

Liiketilasiivous Lappeenrannassa ja Imatralla

Liiketilasiivousta joustavasti ja räätälöidysti Lappeenrannassa sekä Imatralla.

Siivous-Norppa Oy tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa liiketilasiivousta Lappeenrannan sekä Imatran alueilla. Palvelemme liiketilasiivousten osalta niin yrityksiä, kuntia, yhdistyksiä kuin taloyhtiöitäkin. Olipa tarpeen sitten säännöllisesti tehtävä ylläpitosiivous, viikkosiivous tai yksittäinen siivouskerta tarjoamme asiakaslähtöiset ja yksilöllisesti räätälöidyt ratkaisut aina asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Yrityksen liiketiloissa tai esimerkiksi hotellissa siisteyden ja puhtauden merkitys korostuu entisestään, sillä sekä huoneet että julkiset tilat toimivat omalta osaltaan yrityksen / hotellin käyntikorttina ja vaikuttavat suoraan koko paikan imagoon. Jos nurkissa vilistää pölykoiria, tasot ovat pyyhkimättä tai siivous on hoidettu niin sanotusti ”matalla profiililla”, jättää tämä asiakkaalle helposti negatiivisia mielleyhtymiä. Sen sijaan hyvin hoidettu siivous on sellainen, että sitä ei käytännössä edes huomaa. Kun kaikki on puhdasta ja siistiä, ei likaan, pölyyn tai tahroihin voi kiinnittää huomiota, koska niitä ei ole. Ja mikä parasta, työntekijät ja etenkin asiakkaat voivat hyvin kun paikat puhdistetaan säännöllisesti ja sisäilma on raikasta hengittää. 


Liiketila ja hotellisiivous voidaan suunnitella sekä räätälöidä aloitusvaiheessa juuri asiakkaan omien toiveiden ja tarpeiden sekä halutun siisteystason pohjalta. Asiakaslähtöistä siivouspalvelua tarjoavana toimijana haluammekin tarjota ratkaisut yksilöllisesti. Luotettavat siivousalan ammattilaisemme huolehtivat omalta osaltaan siitä, että ennalta sovitut työt ja toimenpiteet hoidetaan aina sovittuina ajankohtina.

 

Liiketilasiivoukseen voi kuulua mm.

  • Myymäläsiivous
  • Ravintolasiivous
  • Hotellisiivous
  • Taloyhtiön yleisten tilojen siivous
  • Rappukäytävän ja porraskäytävien siivous

Asiakaslähtöistä hotelli- ja liiketilasiivouspalvelua

Olipa tarpeesi millainen tahansa, saat meiltä varmasti parhaan mahdollisen siivousratkaisun. Räätälöimme siivouspalvelumme niin, että ne vastaavat juuri teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne. Tehtävät siivoustoimenpiteet, käytettävät pesuaineet, siivouskertojen säännöllisyys ovat kaikki sovittavissa. Ja toki saatte meiltä tarvittaessa myös kertaluontoiset siivoukset.
Kun hankit sopimussiivouksen meiltä, saat luotettavaa palvelua kokeneiden siivousalan ammattilaisten toimesta. Voit huoletta jättää kaikenlaiset siivousta ja puhdistusta vaativat tahrat, liat ja pölykasat meidän huoleksemme, sillä työntekijämme huolehtivat tilojen asianmukaisesta puhtaudesta tinkimättä lopputuloksen laadusta. Käytämme työssämme vain alan laadukkaimpia siivousvälineitä ja hyväksi havaittuja puhdistusaineita, jotka eivät silti kuormita ympäristöä – ympäristön kunnioitus nimittäin on eräs yrityksemme tärkeistä arvoista.

 

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää liiketilasiivouksesta tai pyydä tarjousta jo tänään!

Puhelin-ikoni

Ota yhteyttä ja tilaa muuttosiivous Lappeenrannassa, Imatralla ja lähiseuduilla!

Yhteystiedot